En professionel tandlæge i København K

Velkommen til Tandlægerne ved Nyhavn.

Lige nu er klinikken lukket.Vi åbner igen mandag d. 22. august 2022 kl. 08:00
Ring op og book
Skriv til os

Tandlægerne ved Nyhavn – din tandlæge i København K

Velkommen indenfor hos din nye tandlæge

Tandlægerne ved Nyhavn er en tandklinik med stor erfaring, specifikt lokaliseret i København K. Vi har en høj patienttilfredshed og møder dig altid med et smil.

Vi udfører alle former for tandpleje, og vi er altid rådgivende og fortællende gennem hele behandlingen, så du kan føle dig tryg, når du ligger i tandlægestolen.

Vi har et stort fokus på, at din behandling skal foregå i trygge rammer og udføres korrekt med professionalisme. Derfor tager vi os altid god tid til dig.

Her på siden kan du læse meget mere om, hvem vi er, hvordan vi behandler dig, og hvilken oplevelse du kan forvente på vores klinik.

Gruppebillede af personale - Tandklinik Nyhavn København K
Se velkomstvideo

Behandling med omsorg

Og stort fokus på dig

Forskellighed - Tandklinik Nyhavn København K

Forskellighed

Alle mennesker er forskellige, og vi har alle forskellige tænder og væremåder. På vores klinik favner vi dig og møder dig som individ.

Tandlægeskræk - Tandklinik Nyhavn København K

Tandlægeskræk

Vi tager højde for, om du lider af tandlægeskræk og tager gerne en snak med dig, hvis du ikke bryder dig om at gå til tandlægen. Vi tilbyder behandling med omsorg i trygge rammer i fokus.

Miljøbevidst Tandklinik Nyhavn København K

Miljøbevidst

Dertil er det vigtigt for os at tage hensyn til klimaet, når vi behandler dig. Derfor bruger vi kun skånsomme redskaber og produkter for at tilgodese både dig og miljøet.

Sådan siger vores patienter:

“Professional, venlig og fantastisk service
Jeg har haft Taraneh som tandlæge i mange år og har været fantastik tilfreds med de behandlinger jeg har fået i hendes klinik. Alle i klinken er søde, venlige og har en professional attitude. Jeg har tandlægeskrækken og dermed ikke en nem patient 😊. Jeg er blevet modtaget med en venlighed og masser af forklaring, som har virket meget positivt på mig og har næste glemt min tandlægeskræk.
Jeg har fortaget stor og små samt kosmetiske behandlinger i klinken med super resultat. Jeg varm anbefaler klinken.

Samireh Kristensen

“Virkelig god service! Taraneh er god til at vejlede og forklare hvad der skal til at ske, rigtig tilfreds med deres behandling.”

Anders Fabricius Hansen

“Hyggelig atmosfære, sublim service og trygge rammer. De ansatte er yderst kompetente og meget behagelige. Det er altid en fornøjelse at komme til tandlægerne ved Nyhavn. Jeg går altid derfra med et stort smil på læben.
Kæmpe anbefaling herfra.”

SM Torbati

Vi kan give dig smilet tilbage

Hvis du oplever gener eller er træt af dine tænders udseende, kan vi hjælpe dig. Uanset om du har brug for behandling af funktionelle eller kosmetiske årsager, lytter vi til dig, dine ønsker og dine drømme.

Drømmer du om hvide og lige tænder? Kom forbi vores klinik til en snak. Så finder vi i fællesskab den rigtige behandling for dig.

Ved tale om gener, tandpine eller beskadigede tænder finder vi den rette behandling for at reparere tanden og fjerne dine smerter. Altid med dig i centrum og i trygge rammer.

Et smilende og imødekommende personale

Vi er en tandlæge i København K med fokus på de menneskelige værdier. Derfor vil du også altid blive mødt af et smilende personale.

Det er vigtigt for os, at du har lyst til at komme igen, når du forlader klinikken, og derfor er vores tilgang til dig vigtig. Det er resulteret i en høj patienttilfredshed, som vi er utrolig stolte af. Den tilfredshed gør vi alt for at holde fast i.

Lad os være din tandlæge i København K

Mangler du en nærværende tandlæge i København K?
Så er vi det oplagte valg. Vi udfører alle former for behandlinger – lige fra klassiske tandeftersyn til mere komplicerede indgreb. Vi giver dig altid en fast pris inden behandlingen, ligesom vi guider dig hele vejen igennem, så du ved, hvad der skal ske.

Kontakt os for at booke en tid.

Altid en smertefri behandling

Mange lider af tandlægeskræk, fordi der er en frygt for, at behandlingen gør ondt. Derfor gør vi en dyd ud af, at alle behandlinger er smertefri.

Skal vi lave indgreb, vil du blive lokalbedøvet, så du ikke kan mærke, at vi roder i din mund. Er du alligevel nervøs for at blive behandlet, sætter vi altid tid af til en snak, hvor vi lytter til, hvor nervøsiteten kommer fra.

I fællesskab sørger vi for, at du får en god oplevelse.

(+45) 52 51 29 91