Vores filosofi

​Hos Tandlægerne ved Nyhavn går vi til arbejdet med respekt for både miljø og menneske. Hos os er en patient først og fremmest et menneske med sit eget særpræg, historie og behov.

I praksis kommer vores filosofi på klinikken til udtryk gennem tre fokusområder: Den sunde patient, trygge rammer og miljøvenlighed:

Kontakt os

Mød holdet

Tandlæge/klinikejer Taraneh Souresrafil

Taraneh Souresrafil

Tandlæge/klinikejer

Tandplejer Sasha Asvadi Nejad

Sasha Asvadi Nejad

Tandplejer

​Klinikassistent  Ingrid

Ingrid

​Klinikassistent

Klinikassistent Mirjam

Mirjam

Klinikassistent

Den sunde patient

På vores klinik opfattes intet ved mennesket isoleret. Også tandsygdomme bliver forstået i lyset af hele menneskets sundhed, og det er derfor ikke nok kun at behandle tænderne. Vi vil gerne hjælpe dig til at blive en sundere vært for tænder og tandkød. Derfor ligger en stor del af vores fokus på forbyggende behandling.

Vi har desuden blik for din generelle sundhedstilstand, forstået på den måde, at vi vil foreslå dig at søge egen læge eller anden form for behandling, hvis vi fornemmer ubalancer eller symptomer, som går ud over vores fagområde.

Vi arbejder ud fra en positiv filosofi om et sundt og stærkt menneske, og hjælper til at understøtte dette hos vores patienter, frem for at problematisere eller sygeliggøre.

Den enkelte patients historik og behov danner udgangspunkt for tilrettelæggelsen af en optimal og effektiv behandling.

​​Trygge rammer

Det vigtigste som patient i en tandklinik er, at man er i professionelle hænder, og at udstyr og omgivelser følger den aktuelle udvikling på området. Det lever vi op til, men samtidig er det også vigtigt for os, at de fysiske rammer ikke bliver for strømlinede eller upersonlige.

Vi bruger mere tid på den enkelte patient, og er stolte af vore afslappede og hyggelige atmosfære, som skaber en tryg ramme omkring behandlingen. Det er både af stor betydning for dem, som besøger klinikken, og for de ansatte. Her er tid og plads til det nærvær og den ro, som er essentiel for at give og modtage professionel diagnosticering og behandling.

Levende lys og musik er med til at gøre din tid hos os til noget, der ikke bare skal overstås.

​​Miljøvenlighed

Tandlægerne ved Nyhavn sætter en ære i, at være en kviksølvfri klinik. Vi bruger ikke produkter, som er skadelige for miljøet.

Behandlinger