Er det ved at være tid til eftersyn?

Måske har du gået lidt for længe og tænkt at du burde tage til tandlægen. Ring til os i dag så finder vi en tid til dig.

Vores behandlinger

 

Oversigt over alle behandlinger

​​Her tilbyder vi professionel behandling med fokus på den enkelte persons behov.​ Tandlægerne ved Nyhavn holder til i lyse, venlige lokaler tæt ved Kongens Nytorv i København.

Vi glæder os til at hilse på dig!

Forebyggende behandling

Regelmæssige undersøgelser kan forebygge mange komplikationer. Vi udfører undersøgelser og tandrensninger og giver dertil individuelle råd og vejledning om kost, mundhygiejne, hjemmetandpleje og meget mere.

Paradentose

Paradentose opstår af almindelig og ubehandlet tandkødsbetændelse. Paradentose fører til en destruktion af kæbeknoglen og fordybede tandkødslommer. Det tager lang tid, før paradentose udvikles, og det kan undgås med grundig forebyggelse.

Kroner og broer

En knækket tand kan erstattes af en krone, mens en bro er nødvendigt, hvis du mangler flere tænder. En krone sættes på den knækkede tand, og en bro sidder på en tand eller et implantat eller erstatter en eller flere tænder.

Hjemmeblegning

Drømmer du om hvidere tænder, kan vi heldigvis gøre drømmen til virkelighed. Vi udvikler blegeskinner, som er skabt efter et aftryk af din under- og overmund, så den passer perfekt. Skinnen skal benyttes hjemme.

Cariesbehandling

Huller i tænderne er en almindelig komplikation, som vi er eksperter i at fikse. Et hul i tanden kan variere i størrelse og behandlingens omfang. Vi kan reparere dine huller og rådgive dig efterfølgende, så problemerne undgås i fremtiden.

Rodbehandling

En rodbehandling kan blive nødvendigt, når der går betændelse i tandens nerve. Betændelsen bliver fjernet, der renses ud med rodfile, og slutteligt fyldes tanden med et plastisk rodfyldningsmateriale. Hele behandlingen foregår under bedøvelse.

Tandpleje

Vi stræber efter en tryg og sikker behandling og hyggelige rammer. Vi tager os god tid til dig som klient og sætter dine ønsker og behov først. Vi er en miljøvenlig klinik, gode til vores arbejde og tilbyder gode priser.

Implantater

Du kan miste en tand af flere grunde, og derfor kan et tandimplantat blive nødvendigt. Vi erstatter din mistede tand med et implantat, så du igen opnår et naturlig udseende og får et velfungerende tandsæt.