Sådan kan vi hjælpe dig med at tackle din frygt

Vi ved, at tandlægeskræk kan være en udfordring for mange af vores patienter, og vi arbejder målrettet for at sikre, at du føler dig tryg og komfortabel under dine besøg hos os. Læs herunder hvordan vi tager hensyn til dig, der lider af tandlægeskræk, og hvordan vi tilpasser vores behandling efter dine behov.

 

Vi lytter og respekterer dit tempo

Hos vores klinik lægger vi stor vægt på kommunikation og lytter altid til dine bekymringer og frygt. Vi vil tage os tid til at forklare behandlingen og besvare alle dine spørgsmål, så du føler dig mere rolig og afslappet.

Vi vil også gerne høre om eventuelle tidligere negative oplevelser med tandlægen, så vi kan undgå at gentage disse. Ved at skabe en dialog om forudgående oplevelser, og eventuelle nye bekymringer kan vi bedre tilpasse vores behandling og skabe en mere afslappet atmosfære for dig.

Vi respekterer altid vores patienters tempo og du er velkommen til at tage pauser, når du har brug for det under behandlingen. Hos os vil du aldrig blive presses til at udføre behandlinger, du ikke føler sig klar til. For at give dig ro tilbyder vi også mere tid til behandlingen, hvis det er nødvendigt, så du som patient  kan føle dig tryg uden at skulle stresse.

 

 

 

Skræddersyet behandling

Vi tilbyder skræddersyet tandbehandlingen, så den er tilpasset dine behov og præferencer. Behandlingsforløbet tager derfor altid hensyn til hvad du gerne vil undgå og hvilke parametrer vi kan yde din behandling efter så du kan få en positiv oplevelse unden frygt.

 

Kontakt os for et tandeftersyn

Når du besøger vores tandklinik i Nyhavn, tager vi altid imod dig med åbne arme. Kontakt os i dag for at lære mere om vores skræddersyede behandling til patienter med tandlægeskræk. Vi er her for at give den nødvendige tandpleje på en sikker og komfortabel måde.