Effektiv og usynlig tandregulering med

Invisalign

 

 

Hos Tandlægerne ved Nyhavn kan vi lave en effektiv tandregulering med Invisalign. Behandlingen er usynlig, og du skal derfor ikke have en traditionel bøjle eller de velkendte togskinner på.

Vi skræddersyr en gennemsigtig bøjle til dig, som du kan have på, uden nogen opdager det.

Bestil tid til tandregulering

 

Få pæne tænder uden den klassiske bøjle

Mange danskere døjer med skæve tænder, som generer dem kosmetisk, eller når de bider og tygger. Løsningen på skæve tænder har i mange år været en klassisk bøjle eller togskinner. Begge er effektive, men også meget synlige løsninger.

Med Invisalign får du stadig den effektive tandregulering, men synligheden er forsvundet. Invisalign er et sæt gennemsigtige plastikskinner, der er specialfremstillet til netop dine tænder. Derfor har de også en høj effektivitet, men omverdenen kan ikke se, at du har skinnen på.

Det er smertefrit at bære skinnerne, og de kan nemt tages af, når du skal spise. Ellers kan du leve et normalt liv med skinnerne på, som ikke hæmmer din tale.

 

 

 

En effektiv tandregulering

Hos Tandlægerne ved Nyhavn udfører vi tandreguleringer med Invisalign. Vi sørger for at lave en grundig undersøgelse af dig, så vi får fremstillet den perfekte skinne til dine tænder. Derfor tager vi billeder af dit ansigt og foretager et grundigt tandaftryk. Her vil der også blive lagt en grundig plan for din behandling.

Invisalign er amerikansk, og de vil i USA fremstille en gennemsigtig skinne til dine tænder baseret på forundersøgelsen. Skinnen fremstilles med avanceret og moderne 3D-teknologi. Når skinnen er fremstillet og sendt til os, er du klar til at tage den i brug.

Det varierer, hvor længe forløbet varer, men ofte skal du bære skinnen i 6 til 18 måneder. Du vil jævnligt komme til kontrol og få den udskiftet.

Resultaterne med Invisalign er meget effektive, og dine tænder kan reguleres helt, så de efter behandlingen vil fremstå lige og pæne.

Du kan få tilskud til behandlingen fra Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er medlem.

Har du brug for en forundersøgelse? Udfyld kontaktformularen