Behandling med implantat i København

En mistet tand kan erstattes med et tandimplantat.

Hos tandlægerne ved Nyhavn kan vores specialiserede tandlæge hjælpe dig med implantater. Et implantat bliver sat ind som en erstatning for den tand, du har mistet, og med vores hjælp kan du nå frem til et naturtro resultat, der matcher dine øvrige tænder.

Vil du gerne vide mere om vores priser på implantater? Eller er du interesseret i en gratis forundersøgelse med henblik på at få lavet et tandimplantat i København K? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

 

 

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, som vores tandlæge placerer i dit kæbeben. Det samme sted, som den gamle tand har siddet. Når tandroden har sat sig på plads og er groet fast i kæbeknoglen, vil du få sat en krone på implantatet.

Tandimplantatet er fremstillet af titanium. Titanium falder godt i spænd med kæbebenet, og derfor vokser de to hurtigt urokkeligt sammen. Dit nye implantat kommer på den måde til at fungere som en ny tandrod.

Når du får sat et tandimplantat ind i din mund, bevarer du funktionalitet såvel som tyggefunktion i dit tandsæt. Du kan altså bruge dine tænder på helt naturlig vis.

 

 

Hvornår giver det mening at få lavet et implantat?

Du kan miste en tand af flere grunde. Caries kan ødelægge en tand, du kan få paradentose, eller du kan komme ud for en ulykke, hvor du mister en eller flere tænder.

Et implantat kan i langt de fleste tilfælde erstatte den eller de tænder, du er uheldig at miste, og det er en permanent løsning, der kan holde op mod 20 år eller længere.

 

Hvad koster tandimplantater?

Det er en større omgang at få lavet et implantat.

Du skal både have sat en krone på og indsat selve implantatet. Vi ser dig altid gerne til en forundersøgelse, hvor vi vurderer dine tænder og beregner en tandimplantat pris til dig. Er du medlem af sygeforsikringen ‘danmark’, kan du få tilskud til din behandling herfra.

Det er gratis at få lavet en forundersøgelse på vores klinik.

 

Gratis forundersøgelse på vores tandlægeklinik ved Nyhavn

Inden du lægger dig fast på, hvorvidt et implantat er den rigtige løsning for dig, kan du få lavet en gratis forundersøgelse hos vores tandlæge.

Tandlægen vil tage et kig ind i din mund og fortælle dig, hvad vi kan gøre for dig. Du vil også få oplyst, hvad det vil koste dig at få lavet et tandimplantat hos os.

Vores priser på implantater kan også findes på vores hjemmeside, men med en forundersøgelse kan du få en skræddersyet pris baseret på dine tænder og det indgreb, vores tandlæge anbefaler.

Konsultationen koster dig ikke noget, og du forpligter dig ikke til at få lavet yderligere behandlinger hos os.

 

Få en tid til behandling med tandimplantat

Overvejer du, om du skal få lavet et tandimplantat, så du ikke længere skal gå rundt med et hul i tandrækken? Så er du mere end velkommen på vores hyggelige tandlægeklinik ved Nyhavn.

Vores tandlæge står klar til at tage imod dig og hjælpe dig med at få dit flotte smil tilbage. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du gerne vil bestille tid til en gratis forundersøgelse med henblik på indsættelse af implantat.

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 33 11 11 65 eller ved at sende en mail afsted til os på mail@tandkliniknyhavn.dk.

Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne på alle ugens fem hverdage.