Forebyggende og sundhedsfremmende behandling i trygge rammer

I vores tandklinik i Nyhavn tilbyder vi en lang række behandlinger, der kan være gavnlige for dig. Måske har du behov for en rodbehandling, hjemmeblegning, cariesbehandling eller noget helt fjerde.

Vi befinder os i hjertet af København, hvor vi hver eneste dag arbejder professionelt, fokuseret og passioneret med målsætningen om at opfylde vores patienters behov og ønsker. Vi er bevidste om, at god tandpleje kan skabes gennem forebyggende behandlinger.

Vi ønsker, at du føler dig selvsikker, hvilket et sundere og pænere smil kan være med til at sikre.

 

 

Et samarbejde mellem os og dig

Hos Tandlægerne ved Nyhavn lægger vi stor vægt på det forebyggende og sundhedsfremmende arbejde. Vores forebyggende behandlinger er med til at modarbejde, at større problematikker opstår, så du dermed undgår større og mere komplicerede behandlinger.

Det er primært vores dygtige tandplejere, som har ansvaret for undersøgelser og tandrensninger, som er en del af det forebyggende arbejde. Vi tilbyder derudover vejledning om kost, mundhygiejne, hjemmetandpleje etc.

Vores forebyggende behandlinger er et samarbejde mellem dig som patient og os. Det er vigtigt med regelmæssige undersøgelser samt god tandpleje på hjemmefronten.

 

 

Vær på forkant med udfordringerne

Hele essensen i vores forebyggende behandlinger er at holde generne på afstand. Derfor anbefaler vi, at du husker at besøge en tandlæge mindst en gang om året, så større komplikationer ikke opstår.

Hele vores team af dygtige tandlæger og tandplejere stræber efter at skabe en god oplevelse for vores patienter. På den måde sørger vi for, at vores patienter får lyst til at komme igen regelmæssigt, så vi sammen kan være et skridt foran lidelserne.

Selv hvis du ikke har synlige udfordringer med dine tænder eller dit tandkød, er det ikke en garanti for, at mundhygiejnen er upåklagelig.

 

 

Føl dig tryg hos os

Tandlægeskræk er ikke noget at spøge med, selv om det kan være et tabubelagt emne at tale om. Tandlægeskræk kan endda føre til, at mange afholder sig fra at besøge en tandlæge, før skaden allerede er sket.

Vi ønsker at være fortrolige, troværdige og omsorgsfulde over for vores patienter, så lignende situationer ikke opstår.

Hele vores personale er eksperter i at tackle tandlægeskræk og er fuldt bevidste om, hvordan vi skaber en god, tryg og behagelig oplevelse for vores patienter. Det eneste, vi har brug for, er, at du er ærlig og åben over for os. På den måde sikrer vi, at hele forløbet foregår gnidningsfrit.

 

 

Tag mundhygiejnen alvorligt

Vores forebyggende behandlinger handler om at være på forkant, så større problemer ikke opstår. Men du kan selv gøre en enorm forskel.

Mundhygiejnen er ekstremt vigtigt at have fokus på, når du er hjemme. Gennem gode rutiner med tandbørstning, brugen af tandtråd og mindre indtag af sukkerholdigt mad og drikkelse, kan du holde problemerne på afstand.

Udover forebyggende behandlinger vil vi i vores klinik i Nyhavn også rådgive og vejlede dig i forhold til forbedring af tandpleje på hjemmefronten. Vi ønsker at passe bedst muligt på dine tænder, så de forbliver sunde og raske i mange år endnu.

 

 

Husk det årlige tandeftersyn

Vi er eksperter i mange behandlinger og råder over en viden, som vi er enormt stolte over. Et tandeftersyn kan være en vanesag for nogle, mens det kan være angstprovokerende for andre. I forbindelse med et tandeftersyn udfører vi forebyggende behandlinger.

Ligegyldigt hvad anbefaler vi, at du får tjekket dine tænder og dit tandkød regelmæssigt. Vi kan hurtigt lokalisere problemerne, behandle dem og rådgive dig fremover, så lignende problematikker ikke opstår.

Vi tager dig i hånden fra start til slut, og vi lytter hellere end gerne til dig, hvis du har nogen indvendinger.

 

 

Har du behov for anden behandling?

Vores forebyggende behandlinger fylder kun en lille del af vores ekspertise, da vi råder over en enorm viden og tilbyder vores patienter en lang række andre behandlinger.

Vi tilbyder også generel tandpleje, Invisalign, cariesbehandling, rodbehandling, implantater, paradentose, kroner og broer og hjemmeblegning.

 

 

Mulighederne er mange hos os, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du vil i kontakt med os.

Vi sidder klar til at høre fra dig på telefon 31 11 11 65 eller mail mail@tandkliniknyhavn.dk.

Du er også velkommen til at ringe uforpligtende.

Vi kan også ringe dig op i stedet, hvis du udfylder vores kontaktformular herunder.