Få en professionel rodbehandling

Hos Tandlægerne ved Nyhavn er vi eksperter i at foretage rodbehandlinger. Vi rodbehandler dig altid i trygge rammer og med et effektivt resultat til følge.

Mange frygter at få en rodbehandling, fordi de tror, at det er en smertefuld behandling. På vores klinik i Nyhavn er dit velvære altid førsteprioritet, og med os får du en tandlæge, hvor en smertefri og tryg behandling er vigtige parametre.

Læs meget mere om vores behandling her.

 

 

Hvorfor skal din tand have en rodbehandling?

Hvis du har et hul i tanden, der har udviklet sig i sådan en grad, at hullet har nået tandens nerve, er det nødvendigt at rodbehandle for at redde tanden.

Når hullet når tandens nerve, vil bakterierne give betændelse i nerven, som giver smerter og i sidste ende kan slå tanden ihjel. Med en rodbehandling kan tanden stabiliseres.

Det kan også være, at din tand skal rodbehandles, hvis du lider af et traume efter et slag, eller hvis din tand er skrøbelig grundet tandhalse eller revnelser.

Det kaldes en rodbehandling, fordi tandens nerve ligger i tandens rodkanal.

 

 

En smertefri og tryg behandling

Når du skal rodbehandles på vores klinik, foregår det altid i trygge rammer. Vi guider dig grundigt igennem hele behandlingen og tager godt imod dig, når du træder ind på klinikken.

Mange bliver nervøse, når de hører ordet rodbehandling, fordi de forbinder det med en smertefuld behandling. På vores klinik vil du altid blive lokalbedøvet, så behandlingen ikke vil skabe smerte.

Når vi behandler dig, vil du kunne mærke, at vi roder i din mund, men fordi vi sørger for at lokalbedøve dig grundigt, vil det ikke gøre ondt at blive rodbehandlet.

For os er det vigtigt, at du ikke er nervøs for at gå til tandlægen.

 

Vi tager hånd om din tandlægeskræk

Vores bedste råd er, at du regelmæssigt får et tandeftersyn. Du vil nemlig ikke kunne mærke, at du har caries i de begyndende stadier, men vi ville kunne se det, når du kommer forbi klinikken. I den forbindelse vil vi kunne rådgive dig om god mundhygiejne og kost. Caries får nemlig gode betingelser ved indtagelse af sukkerholdige føde- og drikkevarer.

Kom til regelmæssigt tandeftersyn og undgå en rodbehandling

Vil du undgå en rodbehandling, er det en god idé at gå regelmæssigt til tandlægen. Her vil vi kunne forebygge et eventuelt hul, inden bakterierne når nerven. Dermed kan du undgå en rodbehandling. Vi anbefaler altid, at du går regelmæssigt til tandlægen for at undgå større komplikationer.

Hvordan opdager jeg et hul i tanden?

I de indledende faser vil du ikke opdage, at du har et begyndende hul, men vi ville kunne se det, når du er forbi til et tandeftersyn. Netop af den grund er det også vigtigt, at du regelmæssigt går til tandlægen.

Hvis hullet ikke bliver behandlet, vil du måske begynde at opleve smerter, når du spiser og drikker. Er det tilfældet, skal du booke en tid hos os, så vi kan kigge på dine tænder.

 

 

Kontakt os i dag og få smilet tilbage

Har du ondt i en eller flere tænder? Kontakt os allerede i dag, så vi kan finde en hurtig tid til dig. Så finder vi ud af, om din tand skal rodbehandles eller have en anden behandling for at give dig smilet tilbage.

Vi udfører alle former for behandlinger med omhu og stor professionalisme, og er du bange for at gå til tandlægen, tager vi os ekstra godt af dig.

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål om rodbehandling

Der kan være mange spørgsmål som patient, hvis du skal have en rodbehandling. Vi svarer på dem, vi oftest får herunder.

 

Gør det ondt at blive rodbehandlet?

Du vil kunne mærke en rodbehandling, men da du vil være lokalbedøvet, vil du ikke opleve smerter. Vi guider dig altid igennem behandlingen, så du ved, hvad der kommer.

 

Hvad koster en rodbehandling?

En rodbehandling koster 1.733 kroner pr. kanal, der skal rodbehandles. Dertil koster en bedøvelse 382 kroner.

 

Hvordan forebygger jeg?

Hvis du vil undgå en rodbehandling, har vi to råd: Sørg for at opretholde en god mundhygiejne med grundig tandbørstning og brug af tandtråd. Dertil anbefaler vi et regelmæssigt tandeftersyn, så vi kan komme eventuelle gener i forkøbet.