Professionel tandpleje i trygge rammer

Hos vores tandklinik i Nyhavn tilbyder vi en lang række behandlinger, der kan være gavnlige for dig. Det kan være, at du har behov for en rodbehandling, hjemmeblegning, cariesbehandling eller noget helt fjerde.

Vores klinik ligger i hjertet af København, hvor vi hver dag arbejder passioneret og fokuseret for at opfylde vores patienters ønsker og behov. Vi ved, hvor vigtig tandpleje er for din sundhed, men vi ved også, hvor vigtig tændernes udseende er for dig.

Et sundere og pænere spil kan nemlig være med til, at du føler dig mere selvsikker, når du smiler i hverdagen, hvilket kan øge livskvaliteten.

 

Har du tandlægeskræk?

Der er en del, som lider af tandlægeskræk, og derfor er du ikke alene om den følelse, hvis du har den. I vores klinik i Nyhavn lægger vi stor vægt på at skabe trygge og hyggelige rammer, så du forhåbentligt kan være helt rolig fra start til slut hos os. Vi har fokus på kvalitet, og derfor bruger vi den nødvendige tid med dig og sætter dine ønsker og behov først.

Tandpleje er essentiel at have styr på, hvorfor vi stræber efter at skabe en god oplevelse for dig, så du ikke ender med at slække på tandplejen på grund af tandlægeskræk.

Vores serviceorienterede personale tager dig i hånden fra første sekund, du træder ind ad døren i vores klinik. Hele vores medarbejderstab er bevidste om, at du skal have en god oplevelse, når du besøger vores klinik i Nyhavn.

 

Tandpleje for hele familien

Vi har ekspertise inden for almindelige undersøgelser og tandrensninger til mere komplicerede og omfattende behandlinger med fokus på kirurgi og kosmetik. Vi garanterer tandpleje af højeste kvalitet, og vi kan hjælpe med behandlinger, som varer ved hele livet.

Vi møder alle behov og har erfaring med behandlinger hos børn såvel som ældre.

Derfor er vi også klar over, at det kan virke grænseoverskridende for et barn, hvis det er første gang, man skal have foretaget en undersøgelse eller behandling, hvor diverse redskaber tages i brug. Lige såvel kan det være grænseoverskridende, hvis man ikke har fået et tandeftersyn i en årrække, og derfor kan der følge nervøsitet med ved behandlingen.

 

Forebyggelse er vejen frem

For at mindske risikoen for, at større og komplicerede indgreb bliver nødvendige, kan vi ikke understrege nok, hvor vigtig forebyggelsen er. Ved at holde sig væk fra de årlige tandeftersyn, øger det blot risikoen for sygdomme i munden, som kan føre til større indgreb, end hvis komplikationerne opdages i tide.

Vores tandklinik i Nyhavn tilbyder ikke blot et tandeftersyn, men vi rådgiver også om din almindelige tandpleje i hverdagen, hvilket kan være vejen til sundere mundhygiejne.

Ved at tage tyren ved hornene gennem fornuftig forebyggelse kan du undgå større behandlinger, som kræver tid, energi og flere penge.

 

Fokus på generel sundhed

Udover at have fokus på forebyggelse tager vi også et kig på din generelle sundhedstilstand, hvorfor vi foreslår nogle at søge egen læge, hvis vi fornemmer ubalancer eller symptomer, vi ikke er eksperter i.

Vores hold på tandklinikken i Nyhavn arbejder ud fra en positiv filosofi med målet om, at alle fortjener at være sunde og raske mennesker. Vi hjælper og forsøger at løse udfordringerne frem for at problematisere og sygeliggøre.

 

Hvordan skal jeg finansiere betalingen?

Udover at have fokus på forebyggelse tager vi også et kig på din generelle sundhedstilstand, hvorfor vi foreslår nogle at søge egen læge, hvis vi fornemmer ubalancer eller symptomer, vi ikke er eksperter i.

Vores hold på tandklinikken i Nyhavn arbejder ud fra en positiv filosofi med målet om, at alle fortjener at være sunde og raske mennesker. Vi hjælper og forsøger at løse udfordringerne frem for at problematisere og sygeliggøre.

 

Behandling til dine behov og ønsker

Vi er alle sammen specielle, og vores tandsæt er unikke. Derfor forsøger vi ikke at sætte patienterne ned i specifikke kasser, men forsøger i stedet at skabe et skræddersyet behandlingsforløb for vores patienter.

Derudover tilbyder vi flere former for tandpleje og behandlinger med målet om at opfylde dine ønsker og behov. Drømmer du eksempelvis om et friskere og hvidere smil, vil vi sammen med dig se på mulighederne for det.

Ligesom vi også har ekspertise inden for mere omfattende behandlinger som rodbehandling og paradentose-behandling, der kan være nødvendige indgreb for at opnå mundens optimale sundhed.

 

 

Kontakt os for at aftale nærmere

Hos os finder du altså et kompetent team af tandlæger, der altid tager sig god tid. Vi arbejder professionelt og kan tilbyde den behandling, du har brug for. Derudover arbejder vi altid med attraktive priser.

Du kan altid ringe til os på telefon 33 11 11 65 eller skrive til mail@tandkliniknyhavn.dk, hvis du ønsker at aftale nærmere.​